Početak | VIJESTI SA STRAŽNIKA | Prijem učenika u prvi razred
Kad si sretan!

Prijem učenika u prvi razred

Užurbano i zanimljvo je bilo prvi dan nastave,u ponedjeljak 9.9.2024.. A kako i ne bi kada u školu dolaze oni najmlađi-učenici prvih razreda.

Učenici matične škole priredili su za prvašiće, njihove roditelje, bake ,djedove, prijatelje kratak program. Na početku programa lutkari,pod vodstvom učiteljice Andree Lastovčić, oduševili su sve prisutne predstavama Kukuruzna bajka i Iju,ju-mačke danas nema tu, mali ritmičari pod vodstvom učiteljice Vesne Marjanović su nas zagrijali svojim plesom,a učenici dramske skupine ponovili su uz pomoć teksta književnice Vere Zimonić- Abecedu. Učiteljica Vanda Bartulica je uputila nekoliko toplih i ohrabrujućih riječi našim novim učenicima i njihovim roditeljima,a svi zajedno su na kraju zapjevali pjesmu Kad si sretan uz pratnju profesora Aljoše Crnobrnje.  Kroz program nas je vodila učiteljica Ana Matijašić,a za maštovitu scenografiju zaslužna je učiteljica likovne kulture Ana Kinčić Dubić.

Sve prisutne u ime grada Samobora pozdravila je Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Zrinka Breglec, a u ime svih djelatnika škole ravnatelj Igor Turček.

Uzbuđene i vesele prvašiće dočekale su učiteljice Vesna Marjanović,Ida Mrzak, Snježana Graberski i Petra Rubinić. U područnoj školi na Celinama učenike prvog razreda dočekali su učenici i učiteljica Suzana Halić.

Svim prvašićima i njihovim roditeljima čestitamo što su postali dio naše škole i želimo da zauvijek u srcima budu sretni i veseli kao i prvog dana.

Autor: Goran Šobota

Također pogledajte

Samoborke iz davnine izvojevale veličanstvenu pobjedu!

U prostorijama Ogranka Matice hrvatske u Samoboru u utorak,14.5.2024., je za učenike šestih razreda osnovnih …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *