Početak | VIJESTI SA STRAŽNIKA | Svečana podjela svjedodžbi osmih razreda
Povratak u prošlost

Svečana podjela svjedodžbi osmih razreda

U ponedjeljak,8.7.2024. u 18.00 sati u Centru za mlade Bunker održana je svečana podjela svjedodžbi osmih razreda.

Na samom početku od još jedne generacije osmih razreda, pred roditeljima, učiteljima i prijateljima, oprostio se ravnatelj škole Ivan Goran Matoš te učenici prigodnim programom.

U programu su sudjelovali sviranjem klavira Lucija Lozo i  recitacijama Katja Radić i Lidija Vrdoljak. Plesnim točkama,koje su nas pozivale na povratak u prošlost,  rasplesale su nas i razveselile učenice osmih razreda pod vodstvom učiteljice Darije Tomašić.  Voditeljice programa bile su Katja Radić i Lidija Vrdoljak, a sve to pod budnim okom učitelja i učiteljica Ane Matijašić, Ane Kos i  Aljoše Crnobrnje.

Posebnim i zahvalnim riječima od učenika osmih razreda oprostile su se i njihove razrednice i razrednik: Darija Novak, Tamara Golan, Saša Kolman, Lovorka Beljak i Marta Smjerog. A treba svakako spomenuti i njihove učiteljice u nižim razredima: Snježanu Graberski, Suzanu Halić, Tatjanu Mežnar,Vesnu Marjanović, Idu Mrzak, Petru Rubinić i Andreu Sedak Benčić.

 Svake godine, već tradicionalno, Učiteljsko vijeće, na prijedlog razrednika, izabire učenike razreda i učenika generacije. Učenicima razreda proglašeni su: Eva Koritnik i Matija Suša,8.a; Tara Horvat, Ian Udovič i Bruno Vurušić,8.b; Lana Bukvić, Iva Bulat i Jana Horvat,8.c; Marko Hanzalek, Antonija Rončević i Magali Vujaklija Žužul,8.d; Anabela Halapir,Petra Katanica i Ema Jakuš,8.e,a učenica generacije 2023./2024. je Lucija Lozo,8.a koja je status zaslužila sudjelovanjem na brojnim županijskim i  državnim natjecanjima ( matematika,fizika) te svojim odnosom prema drugim učenicima i učiteljima.

Svim učenicima generacije 2023./2024. želimo sreću u daljnjem  školovanju i svim životnim izazovima.

Autor: Goran Šobota

Također pogledajte

Samoborke iz davnine izvojevale veličanstvenu pobjedu!

U prostorijama Ogranka Matice hrvatske u Samoboru u utorak,14.5.2024., je za učenike šestih razreda osnovnih …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *