Početak | BEZ KATEGORIJE | Osnovna škola Samobor bila je domaćin ovogodišnje Međugradske smotre Lidrano 2024.
MEĐUGRADSKA SMOTRA LIDRANO 2024.

Osnovna škola Samobor bila je domaćin ovogodišnje Međugradske smotre Lidrano 2024.

U petak,9.2.2024. u Centru za mlade „Bunker“ održana je smotra Lidrano 2024., natjecanje učenika u literarnom,novinarskom i dramskom izrazu.

Domaćin ovogodišnje Međugradske smotre bila je naša škola,OŠ Samobor.

Otvaranje smotre uveličao je zbor škole,pod vodstvom prof. Aljoše Crnobrnje, izvođenjem himne i pjesme Samoborček. U daljnjem dijelu programa sudjelovali su mlađi zboraši 2. i 3. razreda pjesmom Dobro jutro,a pod vodstvom knjižničarke Valentine Biškup te ritmička skupina Iskrice pod vodstvom Vesne Marjanović. Glavnu temu iz filma Kum na pianu izveo je učenik Toma Zečić,a za uređenje prostora odgovrna je profesorica Ana Kinčić Dubić. Kroz program smotre vodile su nas učenice Lucija Lozo i Lara Žunić. U ime škole okupljene natjecatelje i goste pozdravio je ravnatelj Goran Matoš,a u ime Grada Samobora gosp.Marijan Kižlin.

Novinarski rad Vjeruj u sebe,život je lijep učenice iz OŠ Bogumila Tonija kao i školski list Miš i radijska emisija Mišji kutak iz OŠ Mihaela Šiloboda odlaze na Županijsku smotru Lidrano.

Također,literarni radovi Tajna glagoljičke čokolade, učenice iz OŠ Bogumila Tonija;Kreni,pokušaj,ne odustaj ,učenice OŠ Milana Langa i tekst Misleći na te dane,učenice OŠ Sveta Nedelja odlaze na županijsku razinu natjecanja.

Najzanimljiviji dio natjecanja je bio u dramskom izrazu. Kao pojednačne izvedbe na županijsku razinu odlaze učenici iz OŠ Bogumila Tonija i Svete Nedelje.

U grupnim izvedbama na Županijsku smotru odlaze učenici OŠ Bogumila Tonija i dramska skupina naše škole koja je izvela dramsku igru Panika u Strahogradu. S ponosom čestitamo našoj dramskoj skupini i njihovoj voditeljici prof. Ani Matijašić te im želimo puno uspjeha na Županijskoj smotri.  

Autor: Goran Šobota

Također pogledajte

Učenici s intelektualnim poteškoćama su opet izvrsni

Učenici s intelektualnim poteškoćama naše škole ne prestaju nas iznenađivati. Nakon što su u siječnju …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *