Početak | BEZ KATEGORIJE | Prijem učenika u prvi razred
VELIK KAO DIEJTE!

Prijem učenika u prvi razred

Svake školske godine prvi dan nastave je uvijek zanimljiv i užurban jer nam dolaze oni najmlađi-učenici prvih razreda. Tako je bilo i ove godine u ponedjeljak 4.9.2023.

Učenici matične škole priredili su za prvašiće, njihove roditelje, bake ,djedove, prijatelje kratak program. Na početku programa učenica 6.e razreda Katja Radić objasnila je kako je to biti Velik kao dijete uz pomoć pjesnika Enesa Kiševića, mali ritmičari pod vodstvom učiteljice Vesne Marjanović su nas zagrijali svojim plesom, a lutkari,pod vodstvom učiteljice Andree Lastovčić, oduševili  kratkim predstavama Kukuruzna bajka i Iju,ju-mačke danas nema tu. Kroz program nas je vodila učiteljica Ana Matijašić,a za maštovitu scenografiju zaslužna je učiteljica likovne kulture Ana Kinčić Dubić.

Sve prisutne u ime grada Samobora pozdravio je zamjenik gradonačelnika Petar Burić, a u ime svih djelatnika škole ravnatelj Ivan Goran Matoš.

Uzbuđene i vesele prvašiće dočekale su učiteljice Ljerka Barišić Znika,Helena Čupić, Martina Mišić i Jelena Knežić Blažinu. U područnoj školi na Celinama učenike prvog razreda dočekali su učenici i  učiteljica Danijela Medved, a u područnoj školi Smerovišće učenicu je dočekala učiteljica Lucija Jurković.

Svim prvašićima i njihovim roditeljima čestitamo što su postali dio naše škole i želimo da zauvijek u srcima budu“ veliki kao djeca“.

Autor: Goran Šobota

Također pogledajte

Sudjelovanje učenika OŠ Samobor na 198. Samoborskom fašniku

Šah, Čovječe,ne ljuti se, Domino, Super Mario, Fortnite, Brawl Stars…. Sve te igre mogli ste …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *