Početak | VIJESTI SA STRAŽNIKA | JANA KOMOČAR I MARIJETA RADIĆ POZVANE NA DRŽAVNU RAZINU NATJECANJA
POZIV NA DRŽAVNU RAZINU NATJECANJA IZ FRANCUSKOG I HRVATSKOG JEZIKA

JANA KOMOČAR I MARIJETA RADIĆ POZVANE NA DRŽAVNU RAZINU NATJECANJA

Jana Komočar, učenica 8. d razreda, izvrsnim plasmanom na Županijskom natjecanju u poznavanju francuskoga jezika održanom 9. ožujka ove godine u Velikoj Gorici izborila je poziv na državno natjecanje.

Državna će se razina natjecanja održati u Đurđevcu od 10. do 12. svibnja, a Janina pratnja bit će njezina mentorica prof. Ana Kos. Janin uspjeh pokazatelj je rezultata predanog rada i ljubavi prema učenju stranog jezika, ali i kvalitete nastave stranih jezika u našoj školi.

Marijeta Radić, učenica 7. e razreda, na Županijskom natjecanju iz hrvatskoga jezika, među 20 natjecatelja u kategoriji 7. razreda, pokazala je zavidno znanje i osigurala si je poziv na državnu razinu koja će se, kao i natjecanje iz francuskoga jezika, održati od 10. do 12. svibnja 2023. Marijetina pratnja bit će njezina mentorica prof. Marijana Mužanić.

Tek ćemo vidjeti hoće li se djevojke međusobno bodriti jer se još ne zna mjesto održavanja natjecanja iz hrvatskog jezika, a svi učitelji i učenici škole žele im puno uspjeha i sreće ili bon courage!

Autor: Iskra OŠ Samobor

Također pogledajte

Sudjelovanje učenika OŠ Samobor na 198. Samoborskom fašniku

Šah, Čovječe,ne ljuti se, Domino, Super Mario, Fortnite, Brawl Stars…. Sve te igre mogli ste …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *