Početak | BEZ KATEGORIJE | VESELJE PRED PRAZNIKE
BOŽIĆNA PRIREDBA I SAJAM U BUNKERU

VESELJE PRED PRAZNIKE

Tradicionalna božićna priredba i sajam ove su se godine održali u Bunkeru. U prepunoj dvorani centra za mlade ovog se ponedjeljka moglo uživati u pjesmi i plesu te recitacijama i igrokazu.

Na štandovima se moglo naći čestitaka, označivača za knjige, ukrasnih borića, vijenaca, ornamenata za kićenje jelki, kolača i slastica, a sve su izradile vrijedne ruke učenika i učitelja.

U prigodnom programu školski je zbor izveo pjesme na više stranih jezika, između ostalog na ukrajinskom, te su gosti uživali u zvucima Tihe noći, stihovima So This Is Christmas, Winter Wonderland, O Tannenbaum i drugim prigodnim napjevima. U pauzama zbora nastupila je dramska skupina kratkim igrokazima.

Atmosferu su zagrijale plesna skupina Iskrice učiteljice Vesne Marjanović, a najveći su aplauz ipak dobili rasplesani učitelji koje je predvodila profesorica engleskog jezika Darija Tomašić uz zvukove Feliz Navidad.

Za one koji su ogladnili tu su bile učiteljice Mrzak, Jurković i Rubinić sa slasnim palačinkama i vaflima.

Da svima bude događaj na radost i veselje i ove su se godine pobrinuli učitelji Komočar, Matijašić, Kos, Crnobrnja, Kinčić Dubić, Matoš, ali svi drugi koji su podijelili trenutke radosti sa svojim učenicima i kolegama.

Djelić ugođaja možete vidjeti na sljedećoj poveznici:

https://www.canva.com/design/DAFVPbbNQCc/FwLJtXbmNFGdvtVYWyU2Dw/view?utm_content=DAFVPbbNQCc&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink

Autor: Iskra OŠ Samobor

Također pogledajte

Sudjelovanje učenika OŠ Samobor na 198. Samoborskom fašniku

Šah, Čovječe,ne ljuti se, Domino, Super Mario, Fortnite, Brawl Stars…. Sve te igre mogli ste …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *