Početak | BEZ KATEGORIJE | PRVI I POSLJEDNJI SE PAMTE
SVEČANA PODJELA SVJEDODŽBI OSMAŠIMA

PRVI I POSLJEDNJI SE PAMTE

Od još jedne generacije učenika Osnovna se škola Samobor oprostila na svečanoj podjeli svjedodžbi u ponedjeljak 4. srpnja.
Za više od 120 učenika osmih razreda podjela je svjedodžbi simboličan kraj jednog životnog razdoblja i početak jednog novog i uzbudljivog dijela života.
Okupljene je pozdravio ravnatelj Goran Ivan Matoš, a kratak program vodile su zvijezde dramske skupine Jana Komočar i Cvita Miljanić.
Fran Gračanin, učenik 8. e razreda, raznježio je prisutne odsviravši skladbu Here Comes The Sun vječnih Beatlesa, a Sara je Babojelić podigla atmosferu izvevši na tamburi poznatu brazilsku skladbu Tico Tico no Fubá uz pratnju prof. Crnobrnje.
Vid Hovorka, učenik 8. c razreda i učenik generacije, pozdravio je sve učenike i roditelje, a učiteljima je zahvalio na brizi i predanosti.
Osim Vida Hovorke kao učenici razreda istaknuli su se Sara Babojelić i Fran Zečić (8. a); Andrija Dean, Ida Dražić, Aneta Kotarski i Noela Majica (8. b); Katarina Jagodić i Karlo Otmačić (8. c); Ana Dropuljić i Nika Jambreuš (8. d); Erika Kostović, Niko Vlajčević i Leon Šprem (8. e)
Razrednici osmih razreda učitelji Turček, Vrbančić, Latković, Levanić-Kutni i Kos oprostili su se od svojih učenika kratkim govorima napomenuvši da se prvo i posljednje razredništvo posebno pamti te su učenicima zaželjeli puno uspjeha u daljnjem životu i radu.

Autor: Iskra OŠ Samobor

Također pogledajte

Sudjelovanje učenika OŠ Samobor na 198. Samoborskom fašniku

Šah, Čovječe,ne ljuti se, Domino, Super Mario, Fortnite, Brawl Stars…. Sve te igre mogli ste …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *