Početak | BEZ KATEGORIJE | NEKI NOVI KLINCI
PRVI DAN NASTAVE ZA NOVE OSNOVNOŠKOLCE

NEKI NOVI KLINCI

Svake je školske godine prvi dan nastave uvijek poseban, ponajviše prvašićima – učenicima prvih razreda, a možda još i više njihovim roditeljima.

Tako je i ovog ponedjeljka nova generacija osnovnoškolaca upoznala svoje nove učiteljice: Romanu Lisec Vrbanović, Tatjanu Mežnar, Marijetu Ranogajec Kukulj i Marinu Čauš Maček. U područnoj školi u Celinama učenike su dočekali učenici i učiteljica Aleksandra Grbić Leci, a u područnoj školi u Smerovišću učenike je dočekala učiteljica Lucija Jurković.

Učenici matične škole pripremili su za prvašiće, njihove roditelje te djedove i bake kratak program. U programu su sudjelovali mali ritmičari pod vodstvom Vesne Marjanović koji su okupljene zagrijali svojim plesom, lutkari s predstavom Kukuruzna bajka uz vodstvo Andree Lastovčić te dramska skupina s recitacijom Abeceda uz vodstvo učiteljica Ane Matijašić te Zrinke Emić Kovač. Program je vodila učenica Cvita Miljanić, a za zanimljivu scenografiju zaslužna je učiteljica Likovne kulture Ana Kinčić Dubić.

Sve je prisutne u ime predstavnika grada Samobora pozdravio Petar Burić, zamjenik gradonačelnice, a u ime djelatnika škole ravnatelj Goran Ivan Matoš.

Autor: Iskra OŠ Samobor

Također pogledajte

Sudjelovanje učenika OŠ Samobor na 198. Samoborskom fašniku

Šah, Čovječe,ne ljuti se, Domino, Super Mario, Fortnite, Brawl Stars…. Sve te igre mogli ste …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *