Početak | BEZ KATEGORIJE | Rasplesane maškare u školi
FAŠNIČKI PLES

Rasplesane maškare u školi

Fašnik u školi i ples održan je u srijedu, 19.2.2020. od 19.15 sati. 

Za vrijeme plesa birale su se najkreativnije i najzanimljivije maske u dvije kategorije – pojedinačne i grupne maske. Kroz program su nas vodile učiteljica Andrea Lastovčić i ovogodišnja gošća Sraka, koju interpretira Đurđica Pleše Vujica. Peteročlana komisija, učiteljica Vesna Marjanović, učiteljica Jelena Cvek Barković, učenica Lucia Kelava, bivša učenica Hana Matović i naša Sraka, izabrale su između 30 najkreativnijih maski šest maski koje su osvojile simbolične nagrade. U kategoriji pojedinačnih maski prvo mjesto osvojio je Demon 7. raz., drugo mjesto Paun 3. raz, a treće mjesto Maleficent, 2. raz. U kategoriji grupnih maski prvo mjesto osvojili su Bakice i dedeki, 7.raz., drugo mjesto Hiža i maler, 4. raz. i treće mjesto Hipiji, 6.raz. 

Nagrade je  osigurala Turistička zajednica grada Samobora i domišljatost učiteljica – organizatorica Jelene Cvek Barković i Maje Karlo, a učenici su dobili i medalje koje je izradila učiteljica Vesna Markuš Trkulja. Da bi atmosfera bila vesela, kao što i priliči Fašničkoj Republici, pobrinuo se učitelj Marko Kukulj koji je puštao glazbu. Za uređenje škole zaslužni su učenici 5. raz. i učitelj Slaven Jurić koji su izradili zanimljive plakate.  

Kreativnošću se istaknula i knjižničarka Olinka Skok-Presečki izradivši sraku – za Sraku. Djelić atmosfere možete pogledati u našoj galeriji slika.


Autor: Iskra OŠ Samobor

Također pogledajte

Sudjelovanje učenika OŠ Samobor na 198. Samoborskom fašniku

Šah, Čovječe,ne ljuti se, Domino, Super Mario, Fortnite, Brawl Stars…. Sve te igre mogli ste …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *