Početak | COOLTURA | Kad se male ruke slože
3. BOŽIĆNI SAJAM

Kad se male ruke slože

U ponedjeljak, 23.12.2019.g., u školskoj sportskoj dvorani od 18.00 sati održan je 3. božićni humanitarni sajam. Sav prihod od prodajnog dijela sajma namijenjen je za liječenje jednog učenika naše škole.
U prodajnom dijelu sajma sudjelovali su učenici izlažući svoje radove koje su napravili kroz različite radionice ili kao članovi određene izvannastavne skupine: 7. a i 7. b – prodaja kolača – učiteljice Zrinka Emić Kovač i Jelena Cvek Barković; učiteljice Marina Čauš Maček i Snježana Graberski-treći razredi; profesorica Darija Tomašić – izrada zanimljivih patuljaka; školska zadruga pod vodstvom profesorica Marije Sedlar, Romane Lisec Vrbanović i Vesne Markuš Trkulje, područna škola Celine i učiteljice Danijela Medved i Biserka Hrenek; knjižničarka Olinka Skok Presečki i učitelj Milver Latković-6.raz.; Kreativna i Eko-planinarska skupina-učiteljice Marijeta Ranogajec Kukulj i Daniela Popović Budi; peti razredi i učiteljice Ana Matoš, Nataša Komočar, Anamarija Kaštelanac i Ksenija Foretić te Matematičke zvjezdice učiteljica Maje Karlo, Ivančice Levanić Kutni i Dijane Vrban.
U umjetničkom programu zagrijali su nas učenici i učenice koji pod vodstvom učiteljice Darije Tomašić plešu zumbu, a Ritmička i Lutkarska skupina, pod vodstvom učiteljica Vesne Marjanović i Andree Lastovčić, uvele su nas plesom i glumom u božićni ugođaj. Na kraju atmosferu su doveli do usijanja učenici iz Celina plešući koreografiju Rock n roll Božić te učenik 2. razreda Jakov Blažević koji je plesao Dance elektronic – Deaf kevinvincible (ncs) release pod vodstvom učiteljice Biserke Hrenek.
Posjetitelji su mogli uživati u čaju te sudjelovati u tomboli koju su organizirali učitelji i učiteljice Zvjezdana Govedarica, Lovorka Beljak, Ivana Karamatić i Saša Kolman. Za uređenje prostora pobrinule su se učiteljice Andrea Lastovčić, Danijela Popović Budi, Tanja Golubić i Marina Čauš Maček izradivši zvjezdice, pahuljice i patuljke. Tehničku podršku osigurali su učitelji Marko Kukulj i Igor Turček. Da bi sve taj dan organizacijski funkcioniralo pobrinule su se profesorice Maja Milek, Vesna Marjanović i Ana Matijašić koja je i vodila umjetnički dio programa.

Brojni okupljeni mogli su posvjedočiti da u školu djeluju mnoge grupe i aktivnosti, a na radost brojne djece mnogi su mogli obaviti kupovinu darova u zadnji čas.

Autor: Iskra OŠ Samobor

Također pogledajte

Sudjelovanje učenika OŠ Samobor na 198. Samoborskom fašniku

Šah, Čovječe,ne ljuti se, Domino, Super Mario, Fortnite, Brawl Stars…. Sve te igre mogli ste …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *