Početak | COOLTURA | Obilježavanje Dana kruha u našoj školi
DAN ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE

Obilježavanje Dana kruha u našoj školi

Svečanost Dana zahvalnosti za kruh i plodove zemlje održana je u utorak 29.10. 2019. u holu naše škole.

Priredba i blagoslov za učenike 1., 3., 5. i 7. razreda započeo je u 9.35, a za učenike 2., 4., 6. i 8. razreda u  15.35. Nakon priredbe i blagoslova za više razrede održana je priredba i blagoslov za niže razrede.

U programu svečanosti sudjelovali su : članovi dramske skupine – Lucija Bašić, 5. b i Noela Majica, 6. b kao voditeljice, učenice Hana Burić, 6.e; Sara Babojelić, 6. a;Justina Jakopec, 8.a; Borna Domin ,5.b; Lana Grgurić,7.c i Mihaela Rešetar, 7. a koje su recitirale prigodne tekstove Dani kruha i Miris majčina kruha – pod vodstvom profesorica Ane Matijašić i Zrinke Emić Kovač, lutkarska skupina s kratkim igrokazom Važno zrno pod vodstvom učiteljice Andree Lastovčić i školski zbor s pjesmom Kruh, a pod vodstvom prof. Aljoše Crnobrnje.

Učenici islamske vjeroispovijesti, Edin Bekiri, Shaza Bitar i Fadel Bitar, izveli su suru El Fatihu iz Kurana te nekoliko ajeta. Učenike je uvježbala vjeroučiteljica Edina Bešić. 

Učiteljice Željka Novosel i Jelen Cvek Barković organizirale su i osmislile svečanost, a blagoslov i riječi zahvale svim učenicima i učiteljima uputio je đakon  Župe sv. Anastazije.

Autor: Iskra OŠ Samobor

Također pogledajte

Sudjelovanje učenika OŠ Samobor na 198. Samoborskom fašniku

Šah, Čovječe,ne ljuti se, Domino, Super Mario, Fortnite, Brawl Stars…. Sve te igre mogli ste …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *