Početak | BEZ KATEGORIJE | Prijem učenika u prvi razred
DOBRO DOŠLI, PRVAŠIĆI!

Prijem učenika u prvi razred

U ponedjeljak 9. rujna.2019. godine naša je škola otvorila svoja vrata prvašićima. Na samom početku upoznali su svoje učiteljice: Ljerku Barišić Zniku, Helenu Čupić, Martinu Mišić i Jelenu Knežić Blažinu. U područnoj školi na Celinama učenike prvog razreda dočekali su učenici i  učiteljica Danijela Medved, a u područnoj školi Smerovišće troje učenika dočekali su učenici i učiteljica Tatjana Mežnar.

Učenici matične škole priredili su za prvašiće, njihove roditelje, bake, djedove, prijatelje kratak program. U programu su sudjelovali : Mali ritmičari pod vodstvom učiteljice Vesne Marjanović koji su nas zagrijali svojim plesom, lutkari s predstavom Zaljubitis pod vodstvom učiteljice Andree Lastovčić te učenice Mihaela Rešetar, 7.a, Hana Burić, 6.e i Sara Babojelić, 6.a koje su recitirale, a to sve pod vodstvom učiteljice Ane Matijašić i Zrinke Emi Kovač. Kroz program su nas vodile Lucija Kolarić, 6.a i Leonarda Šoić, 7. d. 

Sve prisutne u ime grada Samobora pozdravio je zamjenik gradonačelnika Željko Stanec, a u ime svih djelatnika škole ravnatelj Ivan Goran Matoš.

Svim prvašićima i njihovim roditeljima čestitamo na tome što su postali dio školske zajednice i želimo im puno uspjeha u daljnjem školovanju.



Autor: Jelena Cvek Barković

Također pogledajte

Sudjelovanje učenika OŠ Samobor na 198. Samoborskom fašniku

Šah, Čovječe,ne ljuti se, Domino, Super Mario, Fortnite, Brawl Stars…. Sve te igre mogli ste …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *