Početak | VIJESTI SA STRAŽNIKA | Zbogom, osmaši!
SVIMA NA VESELJE

Zbogom, osmaši!

Svečana podjela svjedodžbi osmim razredima

U ponedjeljak, 1.7.2019. u 18.00 sati u holu škole održana je svečana podjela svjedodžbi osmih razreda.

Na samom početku od još jedne generacije osmih razreda, pred roditeljima, učiteljima i prijateljima, oprostio se ravnatelj škole Ivan Goran Matoš te učenici prigodnim programom.

U programu su sudjelovali sviranjem klavira Vito Čretni, recitacijom Leonarda Brdarić, a pismom učiteljima Petar Jurišić. Voditeljice programa bile su Antonija i Ana Marija Matijaščić, a sve to pod budnim okom učitelja i učiteljica Ane Matijašić, Ane Kos, Nataše Komočar, Aljoše Crnobrnje i Marka Kukulja.

Posebnim i zahvalnim riječima od učenika osmih razreda oprostile su se i njihove razrednice: Dijana Vrban, Ana Matijašić, Ksenija Foretić, koja je zamijenila Lidiju Cvitković Dubac, Darija Tomašić i Maja Milek. A treba svakako spomenuti i njihove učiteljice i učitelja u nižim razredima: Ljerku Barišić Zniku, Martinu Mišić, Helenu Čupić, Ivana Knežića, Danijelu Medved i Tatjanu Mežnar.

Svake godine, već tradicionalno, Učiteljsko vijeće, na prijedlog razrednika, uzabire učenike razreda i učenika generacije. Učenicima razreda proglašeni su: Bruno Komočar i Vito Čretni, 8.a; Petar Jurišić, Lovro Sedlar i David Skopljak, 8.b; Mirna Poljak i Antea Peles, 8.c; Ema Horvat i Maja Mišić,8.d; Patrik Prišlin i Dino Obraić,8.e,a učenica generacije 2018./2019. je Lorena Komočar,8.a koja je status zaslužila sudjelovanjem na brojnim državnim natjecanjima ( kemija, fizika, hrvatski jezik) te svojim odnosom prema drugim učenicima i učiteljima.

Svim učenicima generacije 2018./2019. želimo sreću u daljnjem  školovanju i svim životnim izazovima.

User Rating: 4.2 ( 4 votes)

Autor: Marijana

Također pogledajte

Sudjelovanje učenika OŠ Samobor na 198. Samoborskom fašniku

Šah, Čovječe,ne ljuti se, Domino, Super Mario, Fortnite, Brawl Stars…. Sve te igre mogli ste …