Početak | BEZ KATEGORIJE | Večer glazbe i lijepe riječi

Večer glazbe i lijepe riječi

Glazbeno-književna večer

U utorak, 12.3.2019., u našoj školi, u Jožinoj sobi, okupljenima su se predstavili učenici glazbom i  riječima na 3. glazbeno-književnoj večeri. 

U glazbenom dijelu večeri sudjelovali su uz pomoć profesora Aljoše Crnobrnje: Franka Štrbac na klaviru, Fran Gračanin na gitari, Bruna Likić na flauti, Helena Zorić i Ivana Gunčić na rogu, Adrian Vukošić na trubi, Jana Komočar na klaviru, Jana Boršić i Lara Stipaničev na flautama, Lucija Antolović na klaviru, Dina Čajević Glojnarić na violončelu, Lana Šurina na violini, Lea Novosel na klaviru i Erika Kostović na gitari. 

Lijepom književnom riječju pozdravili su nas učenici: Lina Jaklenec,Paula Dulčić i Mihael Majstorović, Katarina Domenika Pisković Sinković, Neva Petravić čiji je tekst čitala Tamara Kustić,Tara Reder, Vito Grgurić i Maksim Sinković, Iskra Bešlija, Nola Lucarić, Mihael Majstorović i Lucija Paar, Hrvoje Masten, Marin Zorić, Rikard Friganović. Vrijedne učenike motivirale su profesorice Ana Matijašić, Marijana Mužanić, Romana Lisec Vrbanović, Martina Mišić i Helena Čupić.

Slušali smo o bezbrižnom djetinjstvu, majčinoj ljubavi, gledali u zvijezde, razgovarali s jeseni, slušali o prijateljstvu, ljubavi, sjećali se zime i zagonetne osobe, sanjarili o ljetu, upoznali jednu divu macu i puno zanimljivih članova obitelji. 

Kroz program nas je vodila učenica Ana Znika, a veliko hvala zaslužuje i profesorica Nataša Komočar kao glavni organizator sada već tradicionalnog susreta.

Autor: Iskra OŠ Samobor

Također pogledajte

Cvjetni korzo

13.6. održan je Cvjetni korzo na glavnom gradskom trgu. Našu su školu predstavljali učenici drugih …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *