Početak | BEZ KATEGORIJE | Božićna priredba Osnovne škole Samobor
BOŽIĆNA PRIREDBA

Božićna priredba Osnovne škole Samobor

U srijedu, 19.12.2018. u 11.00 i 11.45 sati održana je školska božićna priredba u crkvi svete Anastazije. Za pravi božićni ugođaj bili su zaslužni članovi Dramske skupine Roza Jurišić, 2.d, Mihaela Rešetar, 6. a,Petar Jurišić, 8.d, Ana Znika, 6.a i Leonarda Pavelić, 5.e pod vodstvom profesorica Ane Matijašić i Zrinke Emić Kovač, koji su prikazali narodne običaje hrvatskog sela te vodili program.

Pjesmom su nas uveselili članovi školskog zbora, pod vodstvom profesora Aljoše Crnobrnje koji su izveli pjesme: Spavaj mali Božiću, Pojte pastiri, Narodi nam se, Radujte se narodi i Veselje ti navješćujem te Folklorna skupina, pod vodstvom Nataše Komočar, koji su otpjevali pjesmu Zdravo Djevice. 

Učenica Cvita Miljanić, 4.a pročitala je pjesmu Dobrodošlica Božiću, a betlehemare su odglumili Tin Čretni,2.d i Jan Šnajder, 4.a. 

Kroz pjesmu i tekst željeli smo prikazati neke od zaboravljenih običaja hrvatskog sela, a sve to idejno je osmislila profesorica Nataša Komočar.  

Ravnatelj škole Goran Matoš na samom kraju obratio se okupljenim učenicima i zaželio svima vesele i zanimljive praznike te Blagoslovljen Božić i uspješnu novu 2019. godinu.

Autor: Iskra OŠ Samobor

Također pogledajte

Sudjelovanje učenika OŠ Samobor na 198. Samoborskom fašniku

Šah, Čovječe,ne ljuti se, Domino, Super Mario, Fortnite, Brawl Stars…. Sve te igre mogli ste …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *